1%, a może tak wiele

Jak co roku macie niepowtarzalną okazję wesprzeć realizację naszych celów. Od 15 lutego możecie przekazać swój 1% na Fundację Pomagam. Nic Was to nie kosztuje, a my dzięki temu możemy pomóc opłacić leczenie, środki medyczne, turnusy rehabilitacyjne naszych Podopiecznych. Wystarczy jedno kliknięcie w prawym górnym rogu na naszej stronie.

Wasz 1% pozwala nam działać!

13 lutego 2020

Zdrowo Pomagam

Hej, hej 😉

My od wczoraj aktywnie uczestniczymy w akcji ,, Zdrowo Pomagam” Nasi cudowni kucharze przynieśli własnoręcznie zrobione przez siebie zdrowe i pyszne potrawy 👩‍🍳👨‍🍳 Pieniążki są zbierane na świąteczne prezenty dla naszych podopiecznych. Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy się zaangażowali, ponieważ na tę chwilę udało nam się zebrać 554,11 zł !

10 grudnia 2019

Akcja świąteczna – Paka dla Dzieciaka i Pielucha dla Malucha

Kochani ! 😍 Jak co roku organizujemy akcję dla dzieci z domów dziecka. Zachęcamy was do wzięcia udziału w akcji ,,Paka dla Dzieciaka” i ,,Pielucha dla Malucha”. Rzeczy możecie zostawiać w siedzibie Fundacji znajdującej się na ulicy Piramowicza 9 lub wesprzeć nas przekazując darowiznę na konto Fundacji 86 1140 1108 0000 2052 2800 1001 z dopiskiem ,,paka dla dzieciaka”.

18 listopada 2019

Konferencja Rossmann

Kochani !

7 listopada byliśmy na konferencji podsumowującej akcję „Pomagamy jak umiemy” firmy Rossmann ❤️ Pierwszy raz braliśmy udział w tym wydarzeniu, który wspiera wyjątkowy oraz szczytny cel😍 dlatego też miło jest nam ogłosić, iż udało się zebrać aż 10272,71 zł.  Dzięki tej kwocie otrzymamy dużą ilość produktów potrzebnych dla naszych Podopiecznych! Bez Was nie byłoby to możliwe! To Wy zbieraliście punkty w aplikacji i przekazywaliście je właśnie dla Fundacji Pomagam. Dziękujemy Wam za zaangażowanie oraz firmie Rossmann Polska za taką wspaniałą akcję❤️