1%, a może tak wiele

Jak co roku macie niepowtarzalną okazję wesprzeć realizację naszych celów. Od 15 lutego możecie przekazać swój 1% na Fundację Pomagam. Nic Was to nie kosztuje, a my dzięki temu możemy pomóc opłacić leczenie, środki medyczne, turnusy rehabilitacyjne naszych Podopiecznych. Wystarczy jedno kliknięcie w prawym górnym rogu na naszej stronie.

Wasz 1% pozwala nam działać!

13 lutego 2020

Zdrowo Pomagam

Hej, hej 😉

My od wczoraj aktywnie uczestniczymy w akcji ,, Zdrowo Pomagam” Nasi cudowni kucharze przynieśli własnoręcznie zrobione przez siebie zdrowe i pyszne potrawy ?‍??‍? Pieniążki są zbierane na świąteczne prezenty dla naszych podopiecznych. Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy się zaangażowali, ponieważ na tę chwilę udało nam się zebrać 554,11 zł !

10 grudnia 2019

Akcja świąteczna – Paka dla Dzieciaka i Pielucha dla Malucha

Kochani ! ? Jak co roku organizujemy akcję dla dzieci z domów dziecka. Zachęcamy was do wzięcia udziału w akcji ,,Paka dla Dzieciaka” i ,,Pielucha dla Malucha”. Rzeczy możecie zostawiać w siedzibie Fundacji znajdującej się na ulicy Piramowicza 9 lub wesprzeć nas przekazując darowiznę na konto Fundacji 86 1140 1108 0000 2052 2800 1001 z dopiskiem ,,paka dla dzieciaka”.

18 listopada 2019